Ankomst till Serrekunda, Gambia. WOW.


DANIEL & SARAH:

NU ÄR VI FRAMME! Herregud, tog ju oss inte bara ungefär 13 timmar med mellanlandningar. Bland annat i Belgien och Senegal. Toppen!

Det har gått hyffsat smidigt idag. Några få felsteg på flygplatsen, bland annat att jag (daniel) glömde vattenflaska i mitt handbagage och fick rota upp hela packningen.

Annat som varit kul är att Sarah är flygrädd och jag har fått retas. Vid ett tillfälle så började flygplanet skaka lite och säkerhetsbälteslampan tändes men det var för att vi skulle påbörja landning och värdinnan talade franska så när hon började babbla på så sa jag helt enkelt "Sarah, det är lugnt, hon säger bara att vi ska hålla i oss hårt nu. Flytvästar finns ju under sätena". Haaah, så rädd hon blev.


Men nu är vi iallafall framme och efter 3 lyft och landningar sitter vi nu på hotellet. Man känner sig verkligen som en äkta turist här. Redan på planet satt det en man bredvid mig (Sarah) som skrattade åt våra "Wow" och "Coolt" och vi har kameran i beredskap hela tiden. Imorgon vid 8 ska vi upp och ringa rektorn på skolan vi ska till i Bakau för att bestämma möte med henne senare under dagen. Det ska bli kul att se vem hon är, hon verkade vara en jättevarm person under förra telefonsamtalet.

För övrigt är alla vänliga och pratsamma var man än går och en kille som jobbar här på hotellet (Smiley heter han) ville att vi skulle lägga till honom på facebook, haha.

Det tar en evighet att ladda upp bilder men vi hoppas att kunna ladda upp så många som möjligt. Nu ska vi sova efter en lång dag. NATTI! godnatt!


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Hej!

Kul att läsa och följa med på er resa. Ta det lugnt och tänk efter före och alla som är "snälla" har inte goda avsikter.

Hälsningar Sarahs pappa.

2011-01-05 @ 12:23:00
Postat av: Sally

Hej på er!

Kul att läsa vad ni har att skriva! Hur länge stannar ni i Gambia och vad är det för skola ni ska vara på? Hur gamla är eleverna?

Kram!

2011-01-05 @ 21:37:57
URL: http://hungyforhungary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0