Tisdag

Sarah:
Sista lektionen med var forsta grupp idag.. Sorgligt. Eleverna var ganska busiga och pratiga idag, vi fick saga ifran en hel del men nar vi tog fram den magiska boxen med ett limbo-snore i tystnade de och de verkade tycka om det jattemycket. Vi varmde upp med att man tva och tva skulle ga in i ring och dansa tillsammans och sen fortsatte vi pa den gemensamma ringdansen. Och skolan hade tagit dit en elektriker sa musiken funkade! Vi markte direkt att barnen alskade "Waving flag" sa nar vi fortsatte pa var danskombo sjong de med i laten. Det ar imponerande hur snabbt de tar in koreografin, speciellt med tanke pa att detta ar helt nytt for dem. For att sprida ut elevrna mer i rummet lade vi ut placeringskort pa golvet och det funkade battre, de stod mer utspridda for som Daniel skrev innan sa stod de innan valdigt tatt och alla ville komma fram. Vi gjorde aven spegelovningen med de idag, Vi samlade ihop gruppen i slutet pa lektionen och fragade hur det hade kants for de, de sa att de tyckte det var roligt och att de skulle kunna lara de andra barnen efter att vi hade akt. Ater igen svarade de att det var roligast att dansa nar vi fragade vilken ovning som var roligast. Men jag gissar pa att de flesta tyckte den magiska boxen var roligast. Igar var det en pojke som kom fram efter lektionen och fragade varfor vi inte lekte den magiska boxen och sa fort vi tar fram ladan pa lektionen sa blir de valdigt intresserade.
och det gick mycket battre an sist. Forsta lektionen visste de inte riktigt vad de kunde gora for rorelser men idag var alla pahittiga, kul!

Att saga hejda till denna gruppen var inte det lattaste. Det blev manga hejdakramar, slangkyssar och foton tillsammans med barnen. En av flickorna borjade grata och de fragade hela tiden nar vi skulle komma tillbaka. Vi kommer ju imorgon igen men da ska vi undervisa eftermiddagsgruppen och de gar i formiddagsskola sa vi kanske inte kommer traffa de igen.








Antligen kan vi ladda upp lite bilder till er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0