Mandag - lektion 3.

Daniel:

Mandagslektionen gick bra. Tyvarr var vi tvungna att flytta in i biblioteket igen och de hade inte fixat elektricitet dar sa vi hade ingen musik men det gick bra iallafall. Lektionssalen vi var i forra fredagen var upptagen och de ar upp emot femtio i varje klass sa de kunde inte byta plats med oss.

Korde tva nya cirkelovningar och kombinationer. Forsta var en uppvarmning dar de sprang in i ring och fick dansa och darefter gjorde vi en cirkelkombination.
Att arbeta staende i cirkel tycks vara enklare for dem eftersom att de kan se vad vi gor och de lyssnar. Iochmed sprakskillnaderna och uttalet i deras engelska och var sa missforstar vi varandra ratt mycket..

Well, resten av lektionen fick de gestalta olika djur och de andra fick gissa vad det var och sist fortsatte vi pa koreografin vi paborjade i fredags. Koncentrationen gick ner lite i slutet sa det blev ratt stimmigt. Tror att det har att gora med lite att de tappar energi nar de inte dricker nagot. De har inga fungerande kranar pa skolan och alla har inte med sig vatten till skolan..

Det kanns som att vi har en bra struktur nu och aven om vi hittills inte anvant oss av koreografierna vi gjorde nar vi var hemma i sverige sa har nog detta fungerat battre.

pratade med en av deras larare som satt och tittade pa och hon sa att barnen hade fragat var vi var och att de tyckte det vi larde dem var roligt. Kanns lyckat och bra att f] h;ra! WOOH.
Projektet kanns battre an vantat och de smamotgangar vi stott pa har vi kunnat losa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0