Koreograferande till lektionerna

Daniel:

Det har varit riktigt mycket förberedelse inför projektarbetet idag (läs; 14:e).
Jag och Sarah träffades efter lunch för att börja förbereda våra lektioner till resan och vi koreograferade samt filmade en del.

Vi har bestämt att göra koreografi till Michael Jackson's "Black or White" och även en till "Happy Ending" med Mika. Därefter kommer vi även sätta ihop en uppvärmnings och en stretching-combo.
Det svåraste nu innan är att veta hur svårt vi kan göra koreografierna eftersom att vi inte har någon egentlig aning om vilken nivå vi kan vänta oss av eleverna. Tycker iallafall att vi lyckades sätta ihop bra koreografi som kan anpassas till eleverna när vi väl är där också. 

Inte nog med koreograferandet så skrev vi även lappar till en av våra övningar. Tanken är att vi ska väva in teoretisk och teater undervisning i dansen. Meningen med övningen är att de ska kunna gestalta vad som står på lapparna och ja, vi lade lite tid på det också idag.

Slutligen så kan jag berätta att jag tagit första dosen Dukoral nu och det smakade vidrigt. Svepa det gick inte riktigt heller eftersom att "drycken" innehåller starka syror så det blev till att dricka, pausa, dricka, pausa en liten stund.

SNART ÅKER VI, WOHO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0